Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція спіймала бандитів, які вкрали в екс-зятя Ющенка мільйон доларів?

Вівторок, 25 серпня 2009, 16:06

Затриманих у Києві грабіжників підозрюють у розбійному нападі і пограбуванні колишнього зятя президента Віктора Ющенка Михайла Гончара.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на джерело в правоохоронних органах, пише Обком.

Раніше в Департаменті зв'язків з громадськістю МВС повідомили, що працівники столичної міліції затримали двох раніше судимих киян, 1974 і 1975 р.н., обидва - без постійного місця роботи.

Затримані підозрюються в тому, що у червні цього року, у під'їзді одного з житлових будинків на території Печерського району, вони, погрожуючи ножем мешканцю Києва, відібрали в нього ключі від квартири, з якої вкрали більше 1 млн. доларів США.

Водночас раніше повідомлялося, що 9 червня за фактом нападу на Гончара столична міліція порушила кримінальну справу за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Тоді ЗМІ повідомляли, що Гончар повертався додому о третій годині ночі і в під'їзді будинку на нього напали троє осіб у масках.

Гончар спробував втекти, але грабіжники наздогнали його, оглушили і вивезли в якусь лісосмугу. Злочинці нібито забрали ключі від квартири і сейфа, а потім, кинувши підприємця, знову поїхали до нього додому.

За словами батька потерпілого, якому син по телефону розповів про подію, грабіжники забрали з квартири більше 1,2 млн. грн. (понад 150 тисяч доларів), а також кілька десятків імпортних годинників (їхня вартість поки не встановлена).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування