Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича кажуть, що Портнов - чесна людина

Четвер, 27 серпня 2009, 19:51

Рішення голови комісії Ради по "Інтеру" щодо припинення її роботи говорить про відсутність підстав для переслідування телеканалу.

Про це заявила голова парламентського комітету з питань свободи слова Ганна Герман (Партія регіонів) в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Андрій Портнов (голова комісії, депутат від БЮТ) як людина чесна і відповідальна зрозумів, що немає ніяких підстав для переслідування телеканалу "Інтер", - сказала вона.

Також, на думку депутата, Портнов зрозумів, "що всі кроки, які були зроблені в цьому напрямку з боку БЮТ були звичайним прагненням взяти під контроль найбільш рейтинговий телеканал, і прийняв рішення просити парламент про закриття комісії".

При цьому Герман зазначила, що як голова профільного парламентського комітету і як заступник Портнова в цій комісії вважає цей крок вчинком "порядного і відповідального політика" і повністю підтримує Портнова в таких діях.

Як відомо, екс-співвласник телеканалу "Інтер" Ігор Плужніков помер 22 червня 2005 року.

У квітні цього року міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що в міліції не виключають, що нотаріально завірена копія доручення на передачу права власності телеканалу "Інтер" від імені Плужнікова в частині його підпису та прізвища була сфальсифікована.

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з розслідування обставин смерті депутата IV скликання Плужникова і заволодіння невідомими особами його власністю, акціями телекомпанії "Інтер" була створена 19 травня 2009 року.

У четвер Портнов повідомив, що проект постанови про припинення діяльності тимчасової слідчої комісії Верховної Ради про обставини загибелі Плужнікова і заволодіння акціями "Інтера" буде зареєстрований у п'ятницю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування