Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк думає, що Тимошенко програє вибори

П'ятниця, 28 серпня 2009, 14:06

Арсеній Яценюк вважає, що доля президентських виборів вирішуватиметься у судах.

Таку думку він висловив в інтервю газеті "День".

"Закон може бути ідеальним. Але, скажіть, як ідеальний закон працює в неідеальній правовій і правоохоронній системі? Та ніяк. Тому виграє той, хто серйозно відірветься", - зазначив він.

"А якщо буде так, як є сьогодні, коли ми з Тимошенко стоїмо фактично ніс у ніс, а в другому турі така сама історія буде з Януковичем (плюс-мінус 1%), то ці вибори проходитимуть в судових інстанціях", - зазначив Яценюк.

За його словами, "Тимошенко, розуміючи, що програє вибори, вирішила й надалі колоти країну для того, аби виграти будь-якою ціною".

"Проблема лише в тому, що після такої виборчої кампанії країни вже не буде. Переконаний, що після звернення Тимошенко у Львові Янукович зробить аналогічний хід у Донецьку. Отож, виходить, ми повертаємося туди, звідки й починали", - зазначив він.

Також він розкритикував уряд за ситуацію з гривнею.

"Як може бути стабільною національна валюта, коли уряд розраховується за газ через друкарський станок Центрального банку? Як може бути стабільною національна валюта, коли приймається закон, згідно з яким НБУ має надрукувати ще 10 мільярдів начебто на Євро-2012?", - запитав він.

"Та яке там Євро-2012? Ми хіба не розуміємо, що це гроші на вибори?! Тому про стабільність національної грошової одиниці не може бути й мови", - зазначив Яценюк.

За його словами, "якщо економіка хвора — валюта не може бути здоровою".

"А зараз економіка живе за рахунок друкарського станка і позичених грошей. Ми беремо нові кредити, щоб віддавати старі", - наголосив Яценюк.

"Звичайно, НБУ також винен у ситуації, коли було проведено рефінансування, коли не було втримано валютний курс через те, що просто не поставили заслон минулого року. В результаті валютні спекулянти за рахунок коштів Центрального банку купили валюту по п’ять гривень і вивезли її за кордон", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування