Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл пророкує "Регіонам" невеселе майбутнє

П'ятниця, 28 серпня 2009, 22:15

Після президентських виборів фракцію Партії регіонів можуть розірвати внутрішні протиріччя.

Про це заявив колишній член фракції регіоналів Тарас Чорновіл в ефірі 5 каналу, коментуючи можливість створення коаліції БЮТ і Партії регіонів після виборів.

"Стає президентом Тимошенко – під неї є вже коаліція. Ця коаліція під її впливом тільки зміцніє. Вона зуміє домовитися, виторгуватися, щоб під цю коаліцію був обраний вигідний їй прем’єр", - сказав він.

"Нащо їй об’єднуватися з Януковичем, нащо їй ділити владу? Коли вся влада буде в її руках, Партія регіонів сама попливе", - вважає депутат.

"Вони (регіонали) тримаються тільки погрозами, що якщо ви зараз не підтримаєте Януковича, він же буде президентом, то вам буде дуже боляче", - зазначив Чорновіл.

"Якщо президентом стає Янукович, ота чехарда, яка відбувається у "Нашій Україні", коли половина фракції у коаліції з Тимошенко, половина проти коаліції, силою самого Януковича буде зцементована", - сказав він.

Депутат наголосив, що "коаліція матиме знову свої 240 голосів, уряд є, законних підстав розпустити Верховну Раду немає". "Тоді буде доказано дуже швидко, наскільки низька ціна посади президента", - зазначив депутат.

"Зараз фракція достатньо монолітна. Страх опинитися на той момент за бортом у цих людей є дуже сильний. А от після виборів, стане президентом Янукович, будуть внутрішні протиріччя", - сказав він.

"Вони можуть розірвати фракцію, вони її виведуть на колосальний рівень внутрішніх конфліктів, але це не значить, що хтось попливе до Тимошенко", - заявив Чорновіл.

Крім того, він вважає ситуацію навколо резиденції "Межигір’я" "елементами передвиборчого піару".

"Янукович задіяв дуже болісний піар, як раз по болючих струнах Тимошенко щодо підвищення соцстандартів, розуміючи, що підвищити їх дійсно неможливо", - сказав депутат.

"Янукович вибиває стілець з-під Тимошенко, яка звикла грати на соціальному популізмі. Вона нанесла удар у відповідь", - наголосив Чорновіл.

Він зазначив, що на території резиденції у 140 гектарів у Януковича є своя, площею приблизно в 1 гектар, на якій є його будинок.

"Що стосується самого дому, напевно він пройшов вже всі процедури, і викупили все і це закінчиться абсолютно нічим", - заявив депутат.

Також Чорновіл запропонував створити на території "Межигір’я" історико-культурний національний заповідник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування