Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Майбутній тесть Януковича переметнувся з БЮТ у Регіони

Вівторок, 4 серпня 2009, 09:13

Батько нареченої Віктора Януковича-молодшого Станіслав Корочанський пішов із БЮТ до Партії регіонів.

Про це пише "Сегодня".

Батько Ольги Корочанської, яка готується вийти заміж за сина лідера "регіоналів", був секретарем Артемівської міськорганізації БЮТ і депутатом міськради Артемівська (Донецька область) від цього блоку.

"Він написав заяву два місяці тому, і ми полюбовно розсталися. Про причини уходу від нас він не говорив, але, мабуть, на це рішення вплинула родина", - розповів голова Артемівської організації БЮТ Віктор Загурський.

У міськраді, де Корочанський представляв опозиційну фракцію (26 із 30 депутатів – ПР, усього 2 – БЮТ і по 1 від "НУ-НС" і комуністів), розповіли, що він уже вступив до Партії регіонів.

Щоправда, після розриву відносин із БЮТ йому довелося піти з міськради, і знову стати депутатом він зможе тільки після нових виборів у місцеві ради 2011 року.

"Ми усі дуже засмучені, що йому довелося піти, адже нам чудово працювалося разом. Його "коником" була екологія – постійно порушував на голосуваннях проблеми очищення міської ріки й ратував за висадження дерев", - пояснила секретар міськради Світлана Редченко.

Працює Станіслав Корочанський на руднику заступником директора з охорони праці. До цього – звичайним механіком, а підвищення отримав за свою активність після виходу на пенсію попереднього заступника.

Щоправда, щойно преса почала проявляти цікавість до майбутнього тестя Януковича, на роботі Корочанського ввели табу на розмови про його персону. Тепер інформацію про нього можна отримати лише після офіційного письмового запиту до гендиректора.

Про 24-річну Ольгу Корчанську ж відомо, що вона вчилася в Донецьку на факультеті права і соціального управління Донецького держуніверситету управління.

За чутками, вінчатися вона і Янукович-молодший будуть в унікальній підземній соляній церкві – у колишніх соляних виробках. Але це поки не підтвердили ані в донецькій єпархії, ані в "Артемсолі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування