Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко сама визначатиме, кому дати квартиру

Середа, 23 вересня 2009, 17:11

Уряд сам затверджуватиме персональні списки громадян на отримання квартир, викуплених за кошти Державної іпотечної установи.

Про це повідомив перший заступник міністра праці Павло Розенко у середу журналістам.

"Кабінет міністрів прийматиме рішення щодо персонального затвердження списків певних категорій населення, які отримуватимуть квартири, які добудовуються за рахунок державних коштів", - сказав Розенко.

Водночас, за його словами, списки черговиків укладатимуться на основі даних, наданих місцевими органами влади, у компетенції яких ведення обліку громадян на отримання житла.

3 вересня прем`єр Тимошенко заявила, що уряд має намір створити координаційну раду для розподілу квартир, добудованих за рахунок коштів Державної іпотечної установи .

Того ж дня Кабмін прийняв постанову, якою Державній іпотечній установі дозволяється профінансувати придбання 735 квартир у 40 об`єктах на загальну суму 201,7 млн. грн. у рамках реалізації програми з придбання житла для пільговиків.

Загальний обсяг купленого житла в рамках програми становитиме 4 тис. 973 квартири в 164 будинках на загальну суму 1,345 млрд. грн.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування