Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин пропонує депутатам до "відпустки" ще й перевибори

Понеділок, 7 вересня 2009, 13:46

Перед рішенням про безоплатну роботу депутатів в округах необхідно ухвалити рішення про дострокові парламентські вибори.

Так голова Верховної Ради Володимир Литвин відреагував на пропозицію фракції БЮТ щодо такої своєрідної відпустки за власний рахунок.

На думку спікера, в разі якщо під час передвиборчої кампанії депутати три місяці попрацюють в округах, то після президентських виборів "переможці просто не пустять переможених назад до парламенту".

"Тому треба прийняти рішення, що в залежності від результатів президентських виборів проводяться дочасні вибори до Верховної Ради, бо очевидно, що після такої роботи в округах повертатися сюди вже буде непотрібно і більше того переможці не пустять до ВР всіх інших", - заявив Литвин.

На його думку, якщо БЮТ пропонуватиме відповідну постанову, це означатиме, що позиції БЮТ і Партії регіонів стосовно утримання парламенту в непрацюючому стані збігаються.

"Якщо така постанова буде запропонована, то очевидно можна буде зробити висновок, що тут збіглися позиції двох фракцій, тому що ви прекрасно розумієте, що Партія регіонів взяла на озброєння тезу, що Верховна Рада не повинна працювати", - заявив Литвин.

"Мова ж не йде про соціальні стандарти, бо вони ("Регіони") прекрасно розуміють, що в разі їхнього приходу до влади всі ці закони будуть скасовані", - додав спікер.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...