Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратник Луценка просить розібратися з депутатським сином

Понеділок, 7 вересня 2009, 18:46

Начальник міліції Криму Геннадій Москаль просить доручити Генпрокуратурі вивчити кримінальні справи щодо Віталія Файнгольда.

Як повідомила прес-служба МВС в Криму, у зверненні до керівництва Генпрокуратури Москаль повідомляє про кілька інцидентів за участю сина депутата Сімферопольської міськради Йосипа Файнгольда, і просить ухвалити законне рішення щодо них.

За його даними, в 2002 році Віталій Файнгольд з групою молодих людей здійснив хуліганські дії в клубі "Два капітани" в Сімферополі.

Міліція порушила кримінальну справу, яку об`єднали зі справою за фактом здійснення у вересні 2008 року сином депутата дорожньо-транспортної події, в результаті якої загинув мотоцикліст, і передали в прокуратуру автономії з подальшим направленням до суду.

"Проте до суду було направлено кримінальну справу лише за фактом ДТП, а за хуліганськими діями з боку Файнгольда факт було незаконно закрито", - зазначили у міліції.

У 2005 році, стверджує Москаль, Файнгольд з хуліганських мотивів побив і завдав тілесних ушкоджень працівникові прокуратури. У порушенні кримінальної справи було незаконно відмовлено, зазначає міліція.

Крім того, того ж року до органів внутрішніх справ звернулася громадянка із заявою про те, що в готелі "Салгір" у Сімферополі Файнгольд її зґвалтував. У порушенні кримінальної справи відмовлено, зазначили у прес-службі міліції.

За даними міліції, в 2007 році в ресторані "Княжа втіха" Файнгольд з хуліганських мотивів побив і завдав тілесних ушкоджень співробітникові спецпідрозділу "Беркут". "У порушенні кримінальної справи було незаконно відмовлено", - наголошується в повідомленні.

Як відомо, у липні Залізничний райсуд Сімферополя приступив до розгляду по суті кримінальної справи стосовно 25-річного Файнгольда, під час зіткнення з автомобілем Bentley якого загинула байкерша Ганна Мішуткіна.

Як встановили експерти, Файнгольд їхав на автомобілі зі швидкістю 171 кілометр на годину.

Він визнав свою провину. Проте, при цьому він запевнив, що натискав на гальмо. Суд опитує свідків події.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування