Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інтелігенти присягнули на вірність Тимошенко

Понеділок, 12 жовтня 2009, 19:52

Миколаївська інтелігенція закликала демократичні сили на президентських виборах підтримати прем’єра Юлію Тимошенко.

Про це йдеться в одностайно ухваленому зверненні учасників Форуму миколаївської інтелігенції, що був ініційований представниками освітянської галузі, зокрема, ректором Чорноморського державного університету ім. Петра Могили Леонідом Клименком.

Форум відбувся у неділю в приміщенні бібліотеки університету. У роботі заходу взяли участь близько 200 осіб: науковці та спортсмени, освітяни та медики, службовці та підприємці, депутати та студенти, фермери та представники сільських і селищних громад.

Представники миколаївської інтелігенції закликали українців "не розпорошувати сили демократичного табору, а, об’єднавшись навколо Юлії Тимошенко, разом йти до перемоги демократії в Україні".

Клименко у своєму виступі заявив: "Нам з вами необхідно визначитись, хто з сьогоднішніх кандидатів може бути прийнятним для народу України та має реальні шанси на перемогу".

"Нам потрібно, щоби переміг дійсно національний, патріотичний та працездатний лідер. І цей лідер – Юлія Володимирівна Тимошенко. Саме ця тендітна, але дуже мужня і сильна жінка достойна очолити нашу державу", - вважає він.

Його підтримав директор коледжу економіки і харчових технологій Анатолій Олійник: "Нам не байдуже, хто в нас буде президентом. І я, як інтелігентна людина, не хочу, щоби майбутній президент плутав Бабеля з Бебелем, а Гельсінські угоди називав Стокгольмськими".

"А тому, я свій вибір зробив. І буду працювати на посилення авторитету Юлії Тимошенко та її команди на регіональному рівні", - заявив Олійник.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування