Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дурдинця все ще розшукують

П'ятниця, 16 жовтня 2009, 14:16

Генеральна прокуратура намагається поновити кримінальну справу проти колишнього заступника голови Служби безпеки Тиберія Дурдинця.

Так ГПУ оскаржила рішення Печерського райсуду Києва, яким була скасована постанова про порушення кримінальної справи проти Дурдинця, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу прокуратури.

Відповідна скарга сьогодні була подана до Апеляційного адміністративного суду столиці.

Також у відомстві зауважили, що рішення про оголошення Дурдинця в розшук не скасовувалось.

"З розшуку його ніхто не знімав. Таке рішення суд прийняти не може, оскільки воно знаходиться в компетенції органів прокуратури", - сказали в Генпрокуратурі.

Як повідомлялося, в п’ятницю ЗМІ повідомили, що Печерський райсуд Києва 9 жовтня скасував постанову Генпрокуратури про порушення кримінальної справи стосовно Дурдинця.

Таке рішення ухвалив суддя Сергій Вовк, який не визнав доводів Генпрокуратури, що наполягала на кримінальному покаранні високопоставленого силовика за незаконне перебування на посаді.

Заступник голови парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Сівкович також повідомив, що одночасно із закриттям кримінальної справи Печерський суд припинив міжнародний розшук Дурдинця.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування