Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна перегорнула сторінку по участі в російсько-грузинській війні

П'ятниця, 23 жовтня 2009, 18:06

Україна не хотіла б продовжувати дискусію про нібито участь її солдатів у російсько-грузинській війні.

Про це заявив міністр закордонних справ Петро Порошенко в ефірі радіо "Эхо Москвы" у п'ятницю.

"Нами проведене найдетальніше розслідування ми маємо підстави затверджувати…що українці з боку Грузії в збройному конфлікті участі не брали. Причому як регулярні частини, так і військовослужбовці окремі", - заявив він.

"Розслідування проведене відкрите, привселюдно. Ми готові надати будь-які матеріали і готові проаналізувати будь-яку інформацію", - додав Порошенко.

"Ми б не хотіли продовжувати цю дискусію ця сторінка перегорнута. Також як і Україна діяла відповідно до міжнародного права і ніяких поставок ніяких видів озброєнь у Грузію не здійснювала. Хоча міжнародної заборони на це немає", - підкреслив Порошенко.

Відповідаючи на питання про результати його одноденного візиту в Росію, Порошенко заявив, що задоволений ним.

"Я вдячний Лаврову за зовсім відкриті і конструктивні підходи до візиту. Я задоволений тими нароботками, які ми задекларували в ході візиту. Не залишилося жодного питання, рішенням якого я був би незадоволений", - підкреслив він.

"Той алгоритм, що був сьогодні запропонований, те дозавантаження, про яке ми говорили, ті кроки щодо побудови довіри дають можливість дивитися в майбутнє з оптимізмом", - додав міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: