Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хакери під маскою Яценюка зламали сайти Гриценка і Жванії

Понеділок, 26 жовтня 2009, 09:41

На сайти кандидата у президенти Анатолія Гриценка і депутата від НУ-НС Давида Жванії було вчинено хакерську атаку.

Про це повідомляють прес-служби Гриценка і Жванії.

Згідно з повідомленням прес-служби Гриценка, у суботу близько 23:00 переважна більшість матеріалів сайту www.grytsenko.com.ua була замінена текстом такого змісту:

"HACKED BY FRONT ZMIN H4CK T34M! Этот взлом - ответ на взлом сайт сайта Фронта змiн который был осуществлен в результате преступного сговора группой лиц. Сговора против Конституции и Уголовного Кодекса Украины. Сговора против Демократии и Свободы слова. Сговора против Украинского Народа.
Наши хакеры уже покарали большую часть организаторов этого чудовищного преступления. Последние преступники - тоже не будут должно ждать возмездия. Этот взлом - прямое тому подтверждение.

Сейчас наши юристы уже собрали неоспоримую доказательную базу против этой преступной группы. В ближайшее время уголовное дело будет передано в суд. И мы надеемся, что суд - вынесет справедливое и заслуженное наказание преступникам, которые рвутся к власти. Рвутся, чтобы продолжить разрушение Украины, разрушение Европейских ценностей и свобод. Но мы - не допустим этого! Скажем нет - престпуникам у власти! Отстоим Независимую и Свободную Украину!

P.S. Юлечка, а ты говорила не сможем. Мы все сможем. Твой А.Я"

Гриценко вважає цю хакерську атаку спробою кинути тінь на кандидатів-опонентів і "не бачить підстав звинувачувати у цьому команду Арсенія Яценюка".

'На
На пошук сайту Жванії Google досі видає "хакерський" варіант

Зараз на сайті www.grytsenko.com.ua ведуться відновлювальні роботи, повідомляє прес-служба.

У свою чергу прес-служба Жванії повідомляє про те, що 25 жовтня на персональний сайт депутатаї була здійснена хакерська атака.

"Внаслідок цього була заблокована робота сайту www.zhvaniya.com. Також від імені прес-служби зловмисники зробили розсилку новин. Нам відомо, що подібні атаки були здійснені на інші сайти політиків та громадських організацій", - йдеться у повідомленні.

Такі дії прес-служба розцінює "не інакше, як інтернет-тероризм, пов’язаний зі стартом президентської кампанії".

"Закликаємо МВС, громадськість та представників ЗМІ дати належну оцінку таким діям. Ми не в праві звинувачувати будь-кого, але сподіваємося, що правоохоронні органи зможуть притягнути до відповідальності осіб, причетних до цих хакерських атак", - заявляють у Жванії.

Як відомо, нещодавно хакерській атаці було піддано сайт Партії регіонів.

Повідомлення зламників було підписане таким чином – "Ваш А. Я.". P. S: "Юленько, я тебе завжди любив, я знаю – ти все зможеш. Тримайся".

Пізніше "Фронт змін" заявив про свою непричетність до хакерських атак.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування