Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко – українцям: Чому у Раді педофіли? Бо ви дали їм мандат

Вівторок, 27 жовтня 2009, 11:19

Президент Віктор Ющенко закликає українців бути відповідальними за той вибір, який вони зроблять під час виборів.

Про це він заявив на мітингу під ЦВК після того, як подав документи про свою реєстрацію кандидатом у президентом.

"Ви привели до влади дві найбільш складні, одіозні політичні сили, мета яких – поділити країну, а не дати відповідь, як через демократію жити країні у завтрашньому дні", - заявив президент.

"Коли я говорю про вибори, то це не тільки моя відповідальність як громадянина Ющенка. Це відповідальність кожного з вас", - сказав він.

"Щоб потім ми не кусали собі лікті, чому в парламенті педофіли. Бо ви дали їм мандат. Чому у парламенті убивці? Бо видали їм мандат. Чому в парламенті казнокради – вже вся київська земля викрадена групою народних депутатів з провладної сили, проти яких не можна навіть кримінальну справу порушити? Бо ви дали їм мандат", - додав Ющенко.

Президент закликав українців голосувати за свої цінності, світогляд та цілі.

Він також вкотре заявив про необхідність внесення змін до Конституції та до закону про вибори народних депутатів, зокрема про запровадження відкритих списків на виборах.

"Ворон ворону ніколи око не виклює. Вони є такі, як вони є", - сказав Ющенко про своїх політичних опонентів.

"Але вам потрібно зробити правильний вибір, щоб бути вільними громадянами. Громада повинна навчитися бути громадою. Зробіть це, щоб у парламент потрапляли достойні люди", - додав він.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування