Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Балоги для Мартиненка погана новина: підписів вже більше 38

Середа, 28 жовтня 2009, 15:10

В "Єдиному центрі" стверджують, що підписів за відставку Миколи Мартиненка з посади лідера фракції НУНС і за призначення В'ячеслава Кириленка вже більше 38.

Про це заявив лідер ЄЦ Віктор Балога на прес-конференції в середу, повідомляє Ліга.net.

"Скажу чесно, зустріч депутатів була, і ті депутати, з якими я спілкуюся, також збиралися на зустріч. Збори дійсно проводилося. Я не можу сказати, що це було засідання фракції, але, швидше за все, більшість депутатів, які збиралися, було забезпечено", - сказав він.

"Проводився антипраймеріз, - тобто, підписи готували, і ці підписи були забезпечені. Я хочу сказати більше: охочих поставити такі підписи ще більше, ніж ті 38, які подали до Верховної Ради", - додав Балога.

Водночас, за його словами, для того, щоб процедура була витримана відповідно до регламенту Верховної Ради, більшість членів фракції повинні офіційно провести засідання фракції НУНС, оформити підписи і передати в апарат Верховної Ради.

"Це не було забезпечено, і я хочу сказати, що ніхто не давав добро депутатам від "Єдиного центру", а це п'ять осіб, подавати їхні списки до секретаріату Верховної Ради. Я сподіваюся, що наступного тижня під час чергового засідання Верховної Ради в будь-який з днів буде проведено засідання фракції і, згідно з регламентом, проведуть процедури ті, які необхідні для зміни керівництва", - сказав він.

Балога також зазначив, що за кандидатуру Кириленка на посаду голови фракції НУНС потенційно є також більше 38 підписів.

Раніше ЗМІ писали, що фракція НУНС готується до кадрових ротацій і замінить Мартиненка на В'ячеслава Кириленка.

Спікер Володимир Литвин підтвердив наявність 38 підписів депутатів фракції НУНС за відставку Мартиненка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування