Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: "Я роблю все, щоб вчителям кланялися"

Неділя, 4 жовтня 2009, 12:42

Президент Віктор Ющенко та прем’єр Юлія Тимошенко привітали працівників освіти з професійним святом.

"Спільними зусиллями ми вже здійснили перші кроки з реформування освіти, запровадили справедливу систему вступу до вищих навчальних закладів. Великим досягненням стало приєднання України до Болонського процесу", - наголосив Ющенко.

Водночас президент зазначив, що "треба ще багато зробити, щоб українська освіта відповідала кращим світовим та європейським стандартам", повідомляє його прес-служба.

"Як президент я є й завжди буду вашим помічником та однодумцем. Розвиток освіти, підтримка педагога й утвердження України як країни високого інтелекту й духовності є моїм державним пріоритетом", - наголосив Ющенко.

У свою чергу прем’єр Тимошенко зазначила: "Це свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену пошану і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у життя, розкрив красу рідної країни, велич її історії, навчив чесно жити і самовіддано працювати".

"Повірте, що особисто я та уряд робимо все для того, щоб люди шанували ваше служіння обраній професії, щоб при зустрічі низько вам кланялися і дякували за велику життєву науку", - наголосила прем’єр, повідомляє прес-служба уряду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...