Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Радника президента" затримали з наркотиками

Понеділок, 5 жовтня 2009, 12:20

Співробітники ДАІ у Львівській області затримали трьох осіб, які перевозили в автомобілі наркотики і зброю.

Один із затриманих представився "радником президента України".

Разом з тим, як повідомив Ліга.net начальник центру по зв'язках із громадськістю ГУ МВС у Львівській області, жодних документів, що доводять приналежність одного з затриманих до секретаріату президента, знайдено не було.

Людина лише так представилася. "Швидше за все це група, яка займалася крадіжкою автомобілів", - сказали в міліції.

У ГУ МВС у Львівській області відзначили, що інцидент стався в неділю. Співробітники ДАІ зупинили автомобіль "Opel Vectra", у якому знаходилися троє осіб. У водія автомобіля документів на право власності машиною не виявилося. Разом з тим один з пасажирів представився "радником президента України".

В автомобілі, як повідомляє міліція, було знайдене пристрій для стрільби гумовими кулями, наркотики (сховали в коробках "кіндер-сюрприз"), спеціальні глушителі автосигналізації, скануючі пристрої для сигналізації і мікрофон для прослуховування.

Крім того, за інформацією центру по зв'язках із громадськістю ГУ МВС у Львівській області, людина, що представилася "радником президента" мала при собі два посвідчення водія на інші прізвища. Також було знайдено 7 технічних паспортів на різні автомобілі.

Усіх трьох затримали і доставили в один з райвідділів Львова з метою встановлення особистостей водія і пасажирів автомобіля, а також з'ясування інших обставин справи.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування