Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" шантажують Раду: або голови міністрів, або...

Середа, 7 жовтня 2009, 13:10

Робота Верховної Ради у четвер може бути заблокована представниками Партії регіонів.

Такий прогноз озвучив член фракції БЮТ Сергій Міщенко.

"Вони розуміють, що у нас є 226 голосів за кадрові призначення і зрозуміло, що їм треба ці призначення якимось чином зірвати. Яким чином? Тільки одним – заблокувати трибуну", - заявив депутат.

У свою чергу член фракції Партії регіонів Ганна Герман нагадала, що її фракція вимагає звільнення чотирьох міністрів, "які дискредитували себе і владу", а саме міністра освіти і науки Івана Вакарчука, міністра праці і соцполітики Людмили Денисової, міністра охорони здоров'я Василя Князевича і міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

"Ми будемо завтра вимагати відставки цього блоку з чотирьох міністрів. Зараз йде мова про зняття і від того, чи дослухається коаліція до нашої вимоги, залежатиме подальший хід подій у Верховній Раді", - попередила Герман.

При цьому вона додала, що Партія регіонів виступає за продуктивну і конструктивну роботу Верховної Ради.

"Але ми повинні здійснювати такі кроки, які будуть поліпшувати діяльність влади, а не погіршувати її. Ці міністри, які сьогодні є, і Денисова, і Вакарчук, і Луценко, і Князевич – вони дуже псують роботу всього уряду і усієї влади. Вони повинні піти", - додала депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування