Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не випустить передвиборні фінанси з рук

Четвер, 12 листопада 2009, 09:44

Обласні виборчі штаби Юлії Тимошенко в ході президентської кампанії будуть фінансуватися централізовано з Києва.

Фінансове питання стане головним на порядку денному наступного засідання керівників штабів Тимошенко, яке відбудеться наприкінці наступного тижня, пише "Дело".

Тимошенко уже визначилася з керівниками своїх штабів в областях і столиці.

Так, штаб в АР Крим очолив Андрій Сенченко, у Києві – Анатолій Семинога, у Вінницькій області – Юрій Медведєв, у Волинській області – Анатолій Грицюк, у Дніпропетровській області - Іван Кириленко, у Донецькій і Луганській областях - Наталя Королевська.

У Житомирській області виборчий штаб прем'єра очолив Сергій Пашинський, у Закарпатській області – Олександр Кеменяш, у Запорізькій області – Валерій Крайній, у Київській області – Володимир Майбоженко, в Івано-Франківській області – Дмитро Шлемко.

Керівником штабу Тимошенко в Кіровоградській області став Валерій Кальченко, у Львівській області – Іван Денькович, у Миколаївській області – Роман Забзалюк, в Одеській області – Олег Радковський, у Полтавській області – Андрій Веревський, у Рівненській області – Сергій Кошин, у Сумській області – Володимир Полохало.

Штаб у Тернопільській області очолив Василь Деревляний, у Харківській області – Іван Козлов, у Херсонській області – Юрій Одарченко, у Хмельницької області – Олександр Буджерак, у Черкаській області – Павло Костенко, у Чернігівській області – Іван Куровський, у Чернівецькій області – Петро Гасюк.

При цьому в низці регіонів організація виборів покладена не на офіційного керівника штабу, а на так званого куратора виборчої кампанії.

Так, наприклад, у Харківській області начальником обласного штабу призначений Іван Козлов, але при цьому питаннями виборів щільно займається народний депутат і один із впливових спонсорів політичної сили прем'єр-міністра Олександр Фельдман.

"З усіх питань – до Фельдмана, він більш компетентний", - каже Козлов.

За словами Фельдмана, зараз іде робота над запуском агітаційних і рекламних роликів. "Будемо робити упор на безпосередній контакт із людьми", - зазначив він.

Але не всі штаби йдуть на "контакт". Так, голова Волинського штабу Тимошенко Анатолій Грицюк відмовився спілкуватися з журналістами по телефону.

"Нам тут уже дзвонили, представлялися журналістами, а виявилося, що вони працюють на конкурентів. Тому наші завдання – військова таємниця", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...