Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Артеківський" скандал політикою і не пахне - Янукович

Четвер, 12 листопада 2009, 17:51

Партія регіонів вимагатиме якнайшвидшого завершення розслідування справи про розбещення неповнолітніх у "Артеку".

Про це заявив лідер партії Віктор Янукович в ефірі євпаторійської телекомпанії "Моріон" у четвер.

"Ми дуже скоро вимагатимемо, щоб цей результат (розслідування) у жодному разі не був зам'ятий або замовчаний, або протягнули його до кінця виборчої кампанії", - заявив він.

На думку Януковича, питання про розслідування цієї справи, через що виникла паніка навколо епідемії грипу, відійшла на другий план.

Відповідаючи на питання про те, чи є цей скандал брудної піар-технологією під час виборчої кампанії, Янукович зазначив: "Ви прекрасно розумієте, що епідемія грипу, ось цією панікою, представників нинішньої влади, які потрапили, як суб'єкти ось цього, я б сказав , неприємного політичного скандалу, якщо знущання над дітьми можна назвати політикою".

"Мені здається, що тут, як раз, політикою і не пахло. Тут пахне тим ставленням до життя, тою безкарністю людей, які звикли свої особисті інтереси, свої тваринні примхи задовольняти за рахунок інших", - сказав лідер регіоналів.

Як відомо, у середині жовтня цього року виник скандал про розбещення неповнолітніх у МДЦ "Артек". У ЗМІ серед причетних до справи називалися імена деяких співробітників "Артеку", народних депутатів.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування