Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО: Я ВИГЛЯДАЮ БОМЖЕМ, БО НІЧОГО НЕ СТИРИЛА

Субота, 14 листопада 2009, 17:17

Юлія Тимошенко заявляє, що за час роботи прем'єром не претендувала на державну нерухомість.

Про це вона сказала на прес-конференції у Сєвєродонецьку, коментуючи останні висловлювання президента Віктора Ющенка на її адресу.

"Я можу просто сказати, що може і виглядає бомжом прем'єр, який жодного разу у своєму житті не вселявся ні на одну державну дачу, хоча я маю на це право за законом", - сказала вона, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У той час, коли і Віктор Ющенко, і Віктор Янукович, і Микола Азаров, і ... можу всіх їх назвати поіменно, будучи в опозиції чи при владі, позаймали по 1 тис. м кВ. дач державних і живуть за державні кошти" , - додала Тимошенко.

"Я була здивована, коли я в декларації президента побачила новопридбану земельну ділянку в 13 гектар в Безрадичах. Ну і я теж думаю, що можливо поруч із президентом виглядаю бомжем, тому що я жодної діляночки державної землі не "стирила", поки працюю прем'єр-міністром ", - сказала також вона.

Після цього прем'єр вибачилася перед журналістами за те, що вжила сленговий вираз.

Як відомо, днями Ющенко заявив, що реклама Тимошенко перевищує необхідні витрати на боротьбу з епідемією грипу, а також назвав її "бомжем".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування