Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пригрозила депутатам Богом

Четвер, 26 листопада 2009, 11:28

Прем'єр-міністр пригрозила депутатам відповідальністю перед Богом за неголосування за закон про виділення грошей на боротьбу з грипом.

Про це вона заявила з трибуни Верховної Ради.

"Дайте можливість не допустити тих прогнозів, які оголосила ВОЗ. Просто захистіть людей. Я звертаюсь до всіх депутатів, подолати вето. За цим голосуванням не тільки люди стежать. Якщо ви віруючі, за цим голосуванням ще стежить і Господь Бог", - заявила вона.

"нам потрібні банальні речі – оснастити кожну лікарню кисневими генераторами і розвести в реанімаційні палати. Якщо людина отримає кисень, вона може зберегти життя. Якщо людина отримає таміфлю, вона може врятувати своє життя. Треба банальне реанімаційне обладнання", - заявила вона.

При цьому Тимошенко додала, що 1 мільярд – це мінімум. І його потрібно витратити в найближчі тижні, бо друга хвиля епідемії прогнозується на початок грудня.

Водночас депутати з Партії регіонів заявила, що ці гроші не можна освоїти за кілька тижнів, а тільки вкрасти.

"30 жовтня уряд прийняв постанову про виділення 500 мільйонів на боротьбу з епідемією грипу, із них використано 59,7 мільйони. Де решта грошей? Украли", - заявила Ганна Герман.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: