Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ назвав регіоналів хворими на голову

Понеділок, 30 листопада 2009, 16:15

БЮТ звинувачує Партію регіонів у блокуванні змін до закону про вибори, які унеможливлять фальсифікації.

Про це заявив народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко, коментуючи заяви "регіонала" Єфремова щодо внесення змін до закону про вибори президента.

"Ми переконані, що підстав для заяв на кшталт сьогоднішньої заяви пана Єфремова немає", - сказав він.

"Партії регіонів потрібно озирнутися назад та згадати, яким чином відбувалися фальсифікації в 2004 році. Ви знаєте, хто перший кричить "тримай злодія"! Можливо, що Партія регіонів готує фальсифікації та такими чином хоче відвернути від себе увагу", - сказав народний депутат.

У свою чергу народний депутат від БЮТ Сергій Соболєв зазначив, що слова Єфремова - це яскравий приклад, коли проблеми з хворої голови перекладаються на здорову, повідомляє прес-служба БЮТ.

"У Партії регіонів, здається, працюють тільки хворі люди. Невже вони забули, що одна політична сила уже кілька тижнів поспіль всіляко блокує і відтягує розгляд питання про зміни до закону про вибори? А там якраз детально прописані усі механізми, які не дозволять фальсифікувати результати виборів", – заявив Соболєв.

Крім того, бютівець нагадав, що Партію регіонів уже ловили на підтасовці результатів виборів.

"Я б хотів нагадати Партії регіонів досвід 2004-го року, коли вони організовували славнозвісні каруселі. Тоді люди за допомогою відкріпних талонів їздили цілими автобусами по країні і голосували за їхнього кандидата по кілька десятків разів", – сказав депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування