Литвина просять оголосити про відставку голови "НУ"

Четвер, 5 листопада 2009, 13:47

Голову Верховної Ради Володимира Литвина закликають озвучити рішення фракції "Наша Україна" про відставку Миколи Мартиненка з посади голови фракції.

З відповідним закликом виступив член фракції "НУ-НС" Андрій Парубій, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Верховна Рада затягує з озвученням рішення фракції "Наша Україна" про відставку Мартиненка з посади голови фракції", - сказав депутат.

Він закликав спікера озвучити це рішення з президії: "Це повинно відбутися для того, щоб рішення вступило в силу".

Також Парубій зауважив, що "цього тижня нібито відбулось засідання фракції "Нашої України" під головуванням Мартиненка, де нібито прийнято рішення про підтримку його повноважень".

Депутат повідомив, що на тому засіданні було 20 осіб, що зазначено у відповідному протоколі. "Це не може бути протоколом рішення фракції, бо на засіданні було всього 20 чоловік. Це не можна назвати засіданням фракції взагалі", - зазначив Парубій.

Він додав, що "від того часу, як Кириленко перестав бути головою фракції, фракція жодного разу не мала кворуму на цьому засіданні".

Крім цього, Парубій висловив обурення з приводу того, що представники БЮТ зайнялись коментуванням ситуації у фракції "Наша Україна" і навчають фракцію, як депутатам треба проводити свої засідання.

"Наша Україна" не є ні підрозділом, ні філією Тимошенко. Микола Томенко замість того, щоб займатися робочими питаннями, став іміджмейкером БЮТ і навчає, як нам проводити такі засідання. Це є неприйнятним. БЮТ краще займатися справами у своїй фракції", - наголосив Парубій.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування