Мороз: Литвин має безпосереднє відношення до вбивства Гонгадзе

Четвер, 10 грудня 2009, 09:57

Олександр Мороз заявляє, що Володимир Литвин має давати свідчення у справі Гонгадзе, адже має безпосереднє відношення до вбивства журналіста.

Про це екс-спікер, кандидат у президенти від Соцпартії сказав у Донецьку, коментуючи заяву Миколи Мельниченка, що Литвин був замовником убивства Гонгадзе.

Мороз зазначив, що для більшості громадян, які стежать за "справою Гонгадзе", заяви Мельниченка про причетність Литвина до загибелі Гонгадзе - не новина, але Мельниченко вперше сказав про це публічно, з екранів телебачення.

"Я бачу тільки один вихід - спікер Литвин повинен ходити в прокуратуру і давати свідчення, а не ухилятися", - сказав лідер СПУ, повідомляє прес-слжуба партії.

"Литвин знає: його провина не в тому, що він очолював адміністрацію Кучми (на момент зникнення Гонгадзе), а в тому, що він має безпосереднє відношення до зникнення й убивства Гії Гонгадзе", - заявив Мороз, який восени 2000 року оприлюднив у Верховній Раді плівки Мельниченка.

"Яке відношення (має Литвин до вбивства Гонгадзе) - це повинен визначити лише суд", - додав кандидат у президенти від СПУ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування