Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Балоги помітили, як Медведчук готує фальсифікації на користь Тимошенко

Четвер, 10 грудня 2009, 13:16

Штаб Юлії Тимошенко за посередництва Віктора Медведчука готує фальсифікації на виборах, заявляє голова "Єдиного Центру" Ігор Кріль.

Про це він сказав на пресс-конференції у четвер, повідомляє пресс-служба ЄЦ.

Кріль стверджує, що у штабі Тимошенко почали усвідомлювати, що їхній кандидат може не потрапити до другого туру виборів, і це викликає у них "нервозність, близьку до розпачу".

На його думку, Тимошенко та її штабісти "добре розуміють реальність такої перспективи і тому гарячково шукають засоби протидії".

"І знову, як і в усіх слизьких питаннях, вони вдаються до послуг одіозного Медведчука. Цей колишній керівник адміністрації Кучми, який вже кілька років працює на Тимошенко і є її повноважним емісаром у Кремлі,  знову береться до справи", - сказав Кріль.

"Зараз він готує до втілення схеми, які дозволять підтасувати результати першого туру на користь Тимошенко. Як це робити, він добре знає ще з виборів 2004 року, тоді лише суспільний опір завадив йому. Гроші на цю справу Медведчук розраховує взяти у своїх московських патронів", - додав він.

За словами Кріля, йдеться про підготовку зовнішнього втручання у виборчий процес "в інтересах одного з кандидатів у президенти".

Тому він закликав президента Віктора Ющенка скликати спеціальне засідання Радбезу для оцінки "усіх загроз виборчому процесу".

"Держава має відвернути як зовнішній вплив на вибори, так і внутрішні передумови до підтасовок результатів народного волевиявлення", - сказав Кріль.    

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: