Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЯНУКОВИЧА ЗВИНУВАЧУЮТЬ ШТАБ ТИМОШЕНКО В ЕКСТРЕМІЗМІ

Вівторок, 15 грудня 2009, 09:56
 

Штаб Юлії Тимошенко готує провокацію проти кандидата в президенти Віктора Януковича, заявляють у його штабі.

"Мета акції, якою керує особисто Олександр Турчинов, за будь-яку ціну скомпрометувати в очах виборців Віктора Януковича і понизити його рейтинг", - йдеться у заяві Партії регіонів.

Регіонали заявляють, що з цією метою штабом Тимошенко розроблено низку спецоперацій.

"Одна з них - із залученням переодягнутих у цивільну форму бійців "Беркута", які під прикриттям народних депутатів Бондаренка і Ар'єва повинні силоміць увірватися на територію урочища Межигір'я, де знаходиться будинок, в якому проживає Янукович", - сказано у заяві.

У штабі Януковича стверджують, що "після проникнення спецгрупи в кількості 200 осіб, беркутівці і народні депутати повинні провести на територію, де проживає кандидат у президенти, тисячу осіб, якими керує депутат Анатолій Семинога".

При цьому, за словами "регіоналів", депутат Ар'єв, "якому поставлене завдання медійного забезпечення акції, повинен зробити все, щоб на телеекранах з'явився репортаж, з якого має бути видно, що, нібито, вся територія Межигір'я належить Януковичу".

"Масовці, якою керує Семинога, вже роздано сценарій - що і хто повинен вигукувати на телекамери", - сказано у заяві.

У зв'язку з цим Партія регіонів звертається "до президента, Генпрокуратури, міжнародних спостерігачів, правозахисників та всієї української і світової спільноти із закликом дати належну правову оцінку екстремістським діям штабу Тимошенко".

"Методи, якими користується Юлія Тимошенко в своїй виборчій кампанії, є антидемократичними, неприйнятними і такими, що мають ознаки терористичних дій", - заявляють у Партії регіонів.

У свою чергу перший віце-прем'єр Олександр Турчинов, коментуючи заяву Партії регіонів, закликав Януковича "не займатися самозалякуванням, а просто  щиросердно покаятися та повернути на місце "прихватизовані" 140 га дорогоцінної землі на Київщині".

"Такий факт буде враховано при подальшому розгляді цієї справи", - сказав він.

Як відомо, раніше низка депутатів від НУ-НС і БЮТ заявили про свій намір потрапити на територію резиденції "Межигір'я", щоб на власні очі переконатися, яку саме її частину займає маєток Януковича.

Водночас сам Янукович заявив, що дасть "гідну відповідь непрошеним гостям".

Українська правда  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: