БЮТ розпочав тиждень із хати Януковича

Понеділок, 21 грудня 2009, 10:20

Фракція БЮТ продовжує наполягати на створенні слідчої комісії щодо роздержавлення "Межигір'я".

Про це заявив на погоджувальній раді в понеділок бютівець Андрій Кожем'якін.

"У нашої фракції є підстави вважати, що резиденція "Межигір'я"була незаконно приватизована, а фактично вкрадена. Тому ми просимо поставити питання щодо створення ТСК завтра першим у порядок денний", - заявив бютівець.

На переконання Кожем'якіна, якщо Партія регіонів знову протестуватиме проти створення цієї ТСК, це означає що інформація, яку має БЮТ, це правда.

На даний момент, за словами, Кожем'якіна, це питання, блокується руками віце-спікера Олександра Лавриновича, в чому БЮТ вбачає зловживання службовим становищем.

Як відомо, ПР у відповідь пропнує створити ТСК щодо маєтків родини Юлії Тимошенко.

У свою чергу регіонал Олександр Єфремов заявив у відповідь: "Ми домовлялися, що питання створення усіх слідчих комісій ми розглянемо на комітеті".

"При цьому я дозволю собі нагадати, що крім комісії по Межигір'ю там також стоїть питання про відновлення розслідування щодо списання податків компанії ЄЕСУ, про офшори Тимошенко на Кіпрі, про які заявив Ющенко, а також щодо несплати податків компанією "українська національна лотерея" та причетності до неї депутатів від БЮТ", - додав він.

"А крім того, декілька питань, що збурюють суспільство - це участь депутатів у насиллі над дітьми, а також комісія по Лозінському", - заявив Єфремов.

 Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: