Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський сенатор про українські вибори: все йде за планом

Вівторок, 22 грудня 2009, 17:38
У Києві спостерігачі від СНД знайомляться із ситуацією в Україні напередодні президентських виборів.

Про це повідомив "Інтерфаксу" у вівторок перший віце-спікер Ради Федерації Росії Олександр Торшин, який очолює місію спостерігачів.
   
"Ми перебуваємо тут з метою ознайомитися з ситуацією напередодні майбутніх президентських виборів, і у вівторок зустрілися з головою Центрвиборчкому, який поінформував нас про хід виборчої кампанії", - сказав він.

За словами віце-спікера, кампанія йде за планом і на даний момент не виявлено будь-яких порушень законодавства. "Ми маємо намір зустрітися з максимально великою кількістю кандидатів на президентський пост", - сказав Торшин.
   
Він повідомив, що до місії входять 67 спостерігачів, які представляють парламенти восьми країн Співдружності. У цілому ж в Україні зареєстровано 384 іноземних спостерігача.

За словами Торшина, спостерігачі від СНД - це люди з різними політичними поглядами і переконаннями, і які відносяться до різних політичних партій і течій.

"Тому нас важко запідозрити в заангажованості", - зазначив російський сенатор.
   
Він повідомив, що в середу у спостерігачів запланована зустріч з кандидатами Віктором Януковичем і Володимиром Литвином.

"Ми також звернулися до штабу Юлії Тимошенко, а також до кандидату від Компартії, пану Симоненко, з тим, щоб вони знайшли можливість прийняти нас", - розповів Торшин.

На думку сенатора, майбутня президентська кампанія буде дуже непростий, і її активна фаза розпочнеться відразу після Нового року.
   
"Ми не перестаємо дивуватися винахідливості політтехнологів в Україні. Здавалося, що вже нічого нового не можна вигадати або винайти, але тут на виборах з'явився кандидат з прізвищем Протівсіх", - розповів Торшин.

"Хоча треба віддати належне, що вся ця винахідливість не виходить за рамки чинного законодавства", - підкреслив сенатор. Він зазначив, що для роботи спостерігачів в Україні створені всі умови.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: