Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Москаля викрили чергового бездипломника

Вівторок, 22 грудня 2009, 20:08
У міністра курортів і туризму Криму Андрія Сумцова фальшивий диплом.

Про це заявила прес-служба міліції Криму.

"Депутат Верховної Ради Криму Сумцов при призначенні на посаду міністра надав явно неправдиві відомості щодо наявності у нього вищої освіти (диплом магістра права КВ№ 27935296, виданий КНУ імені Шевченка в 2006 році)", - йдеться у повідомленні.

"Виявилося, що в єдиній інформаційній базі даних Міносвіти немає відомостей про диплом магістра, виготовлений в 2006 році на ім'я Сумцова (Жидік) Андрія Анатолійовича", - зазначила прес-служба.

У міліції встановили, що "диплом КВ № 27935296 є дипломом бакалавра і виданий Львівським Національним університетом їм. Франка на ім'я громадянина Клімчука Віталія Анатолійовича". 

"Даний безпрецедентний випадок призначення міністром громадянина з незакінченою середньою освітою не може залишитися без відповідного правового і суспільного реагування", - заявила прес-служба.

"Після такої ганьби Рада міністрів Криму і особисто його голова повинні піти у відставку, а Верховна Рада Криму зобов'язана зібратися на позачергове засідання і усунути міністра-самозванця з незаконно займаної їм посади", - наголошується у повідомленні. 

"Матеріали по причетності до даної афери деяких посадовців Київського Національного університету ім. Шевченка направлені в головне управління МВС України в Києві для відповідного реагування", - зазначила прес-служба.

Як відомо, раніше начальник міліції Криму Геннадій Москаль звинуватив екс-заступника голови СБУ Андрія Кислинського у тому, що його диплом про закінчення історичного факультету КНУ ім. Шевченка фальшивий.

Пізніше міністр освіти й науки Іван Вакарчук оприлюднив результати роботи комісії, згідно з висновком якої Кислинський не навчався в цьому вузі.

Після цього Кислинський був звільнений з посади заступника глави СБУ. Проти нього порушили кримінальну справу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: