Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко: Тимошенко – найбільша загроза демократії

Четвер, 24 грудня 2009, 17:15
Президент Віктор Ющенко називає прем`єра Юлію Тимошенко "найбільшою загрозою демократії".

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам дніпропетровських телеканалів.

"Тільки закінчаться вибори, я вам кажу, що у нас стоїть першою загрозою української демократії - Тимошенко", - сказав президент.

Ющенко висловив думку, що після завершення президентських виборів лідер БЮТ намагатиметься утворити коаліцію з Партією регіонів.

"Бо заспокоїтись вона зможе, лише вступивши в черговий раз у конституційний альянс з Партією регіонів", - сказав президент.

При цьому він висловив переконання, що Тимошенко і лідер Партії регіонів Віктор Янукович не будуть сповідувати та захищати національні інтереси.

Глава держави прогнозує, що вони дозволять залишитись Чорноморському флоту РФ на території України, не подадуть заявку на вступ до НАТО тощо.

Крім того, Ющенко вчергове висловив думку, що зараз в парламенті немає більшості. Він назвав політичним авантюризмом ту коаліцію, яка начебто існує в парламенті.

"Те, що створила Тимошенко, - це політичний авантюризм, який дискредитує країну, який забирає наш шанс жити демократично", - сказав президент.

"Політична авантюра, яку вона (Тимошенко) провела, не маючи 226 голосів, призвела до того, що ми вже півтора-два роки маємо парламентську кризу", - зазначив він.

При цьому Ющенко вкотре висловився за необхідність зміни прем'єр-міністра. "Нам потрібен український прем'єр-міністр", - сказав він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування