Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ докопується, хто прослуховує Тимошенко

Середа, 20 січня 2010, 10:32
 

БЮТ має наміри розібратися, хто прослуховує розмови прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це заявив депутат від БЮТ Андрій Кожем'якін у відповідь на оприлюднення з боку ПР розмов нібито між Тимошенко і Саакашвілі.

На переконання Кожем'якіна, в разі якщо прослуховування здійснювалося без санкцій прокуратури або суду, СБУ має порушити кримінальну справу за фактом цього злочину.

"Якщо це було записано з якоїсь санкції суду або положення прокурора - з цим повинна розібратись прокуратура і правоохоронні органи", - наголосив він.

"Якщо цього немає, то я вважаю, що це злочин, який повинен бути розслідуваний в рамках кримінальної справи у підзвітності СБУ, тому що прослуховування як вищих осіб нашої держави так і держави дружньої,  я вважаю, що це вихід за межі", - зазначив депутат.

Кожем'якін також зазначив, що для нього нецікаво, чи відбувся сам факт розмови між Тимошенко і Саакашвілі і додав, що БЮТ вже зробив запити до генпрокуратури та СБУ, щоб розібратися у ситуації.

Крім того він звинуватив ПР у черговій провокації.

"Спочатку треба побачити, хто це (оприлюднення) робить. Це робить людина, яка вже неодноразово доводила, що вона є професійно підготовленим провокатором. Цей пан колись досить голосно розповідав про скандал з розбещенням дітей, який лопнув як мильна бульбашка", - зазначив Кожем'якін.

"Вони думають, що вже виграли вибори, і все можна, але відповідальність за це настане вже скоро", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування