Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ЛЯКАЄ, ЩО "МАРІОНЕТКА" ЯНУКОВИЧ ВТРАТИТЬ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ

Середа, 20 січня 2010, 14:09

Прем'єр Юлія Тимошенко попереджає про загрозу незалежності в разі обрання Віктора Януковича президентом.

Про це вона заявила на прес-конференції в Кабміні.

Тимошенко також підкреслила, що суспільство має "усталені симпатії і чітку позицію, хто і як має керувати країною".

"Багато виборів за кандидатів від демократичних сил голосує абсолютна більшість. Так вийшло і зараз. За єдиного монолітного кандидата від олігархії проголосувало трошки більше 30%. В той час як за кандидатів від демократичної громади проголосувало значно більше 60%", - заявила вона.

"Це говорить про те, що люди по різному бачать кандидата від демократичних сил, але їх уподобання щодо шляху є стабільними. Другий тур дасть нам чітку відповідь, чи є погляд у українців на сьогодення і майбутнє України як демократичної держави. Я думаю, відповідь однозначно буде на боці демократичного шляху", - заявила прем'єр.

Вона також заявила, що "не можна  применшувати загрози від того, що єдиний кандидат від мафії може вплинути на свідомість людей через залежні ЗМІ".

"Боротьба зі "сплоченной" олігархією буде непростою. Тому я  хотіла б чітко визначити, що для мене Віктор Янукович не є самостійним лідером, це не людина, яка за своїм баченням інтелектом, натхненням розвивати країну", - наголосила прем'єр.

"Це - ставленик, маріонетка олігархічних кіл і його прихід на головну посаду я пов'язую з кількома речами. По-перше, почнеться процес втрати незалежності України.  Другий наслідок - це перерозподіл решти ресурсів держави на користь родин, які панували при Кучмі", - попередила Тимошенко.  

Крім того, за словами Тимошенко, в разі приходу до влади Януковича, "європейський шлях України просто припиниться".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування