Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ радить Януковичу зазирнути у підручник з географії

Четвер, 21 січня 2010, 19:02
Стратегічною ціллю лідера Партії регіонів Віктора Януковича є здача національних інтересів України.

Про це заявив БЮТівець Сергій Пашинський, коментуючи заяву Януковича про намір ініціювати створення консорціуму з реконструкції й експлуатації української ГТС.

"Янукович не знає, як йому подорожче продати нашу ГТС. Кілька днів назад він заявив, що буде допомагати Росії будувати обхідні, вдумайтеся в це слово, обхідні газогони в обхід України. А зараз вже хоче консорціум", - сказав він.

"Це двоетапна здача національних інтересів", - заявив Пашинський.

"Янукович, по-перше, намагається простимулювати Росію до будування обхідних, не через Україну, газогонів. А по-друге, цей консорціум буде створений на базі корупційних схем "РосУкрЕнерго". Ці інтереси для Януковича є найвищими", - наголосив депутат.

Пашинський нагадав, що закон забороняє відчужувати ГТС або її частини.

"Розуміючи, що ці хлопці спробують рано чи пізно забрати саме дороге, що є у державній власності, а це ГТС, ми заздалегідь про це потурбувалися", - наголосив він.

"Так що Віктору Федоровичу треба, як мінімум, подивитися підручник географії та зрозуміти, де знаходиться Україна, та що таке ГТС. А, як максимум, - зрозуміти, що українське законодавство забороняє будь які дії щодо ГТС", - зазначив Пашинський.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: