Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Янукович – вайлуватий тугодум" – аргументи прихильників Тимошенко

Вівторок, 26 січня 2010, 11:46
 

Відомі громадські діячі закликають виборців підтримати в другому турі Юлію Тимошенко.

"Той, хто вважає, що ми не маємо вибору, що 7 лютого не треба брати участь у голосуванні, насправді робить вибір на користь Януковича", - йдеться у зверненні діячів, що оприлюднене на сайті БЮТ.

"Пам'ятайте, Янукович - не самодостатній, керований ззовні політик, який прагне повернути минуле, перетворити Україну на сателіта відроджуваної московської імперії з євразійським безнаціональним обличчям", - попереджають вони.

На переконання авторів звернення, "Юлія Тимошенко - виразник інтересів Майдану - забезпечить зміцнення української державності на історичних традиціях боротьби за свободу, на духовних цінностях нашого народу та на європейських засадах".

Під зверненням підписалися Володимир Василенко, Богдан Горинь, Іван Дзюба, Іван Драч, Левко Лук'яненко, Юрій Мушкетик, Дмитро Павличко, Володимир Пилипчук, Мирослав Попович, Роланд Франко, Юрій Щербак, Олег Чорногуз, Ігор Юхновський.

У свою чергу Богдан Горинь виступив також з окремим зверненням: "Збанкрутілі політики та продажні політтехнологи намагаються нав'язати людям думку, що Тимошенко і Янукович - одне і теж".

"Хіба одне й те саме - дві "ходки" на зону за кримінал і кучмівські респресії під час акції "Україна без Кучми? Хіба можна ототожнювати кандидата економічних наук, економіста-кібернетика з "проффесором" липової академії?", - обурився він.

Горинь не сумнівається, що теперішні кандидати в президенти - це два різні полюси.

"Тимошенко - полюс державницьких національних інтересів, тоді як Янукович - полюс антинаціональної спрямованості", - заявляє Горинь.

"Янукович - вайлуватий тугодум, Тимошенко - політик бистрий на думку, на народження нових ідей", - додав він.

При цьому, Горинь підкреслив, що кожен, хто не візьме участь у голосуванні дає "зелене світло" для перемоги в Україні злих сил у особі Януковича і його команди".

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування