Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук "залякує" Тігіпка і рекомендує визначатися

Середа, 27 січня 2010, 15:49
 

Екс-президент Леонід Кравчук рекомендує Сергію Тігіпку погодитися до другого туру виборів на посаду прем'єра у випадку перемоги Юлії Тимошенко.


Про це він сказав на прес-конференції, повідомляє Обком з посиланням на "Українські новини".

"Згода Тігіпка має бути сказана до виборів. Якщо він думає це сказати після виборів, це вже інша ситуація, це вже настільки тонка дипломатія, що її навіть не видно", - сказав політик.

Кравчук вважає, що тільки на посаді прем'єра Тігіпко зможе реалізувати свою виборчу програму шляхом проведення глибоких реформ у державі.

Тим самим, на думку екс-президента, Тігіпко зможе довести своїм виборцям, що він готовий виконувати свої обіцянки, і збільшити свій потенціал для участі в наступних парламентських або президентських виборах.

Кравчук вважає, що якщо Тігіпко відмовиться від цієї посади, він дасть зрозуміти виборцям, що не готовий братися за реформування держави.

Як відомо, Тігіпко заявляє про те, що не має наміру підтримувати в другому турі ні Юлію Тимошенко, ні Віктора Януковича.

При цьому Тігіпко готовий обійняти посаду прем'єра при кожному з цих політиків за умови, що буде затверджена антикризова програма.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування