Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: регіонали вчинили наругу над Луценком

Четвер, 28 січня 2010, 16:28
БЮТівець Андрій Кожем'якін вважає, що президент Віктор Ющенко перейшов в ручне управління штабу Віктора Януковича.

Таким чином він прокоментував заяву Партії Регіонів про те, що регіонали будуть звертатися до Ющенка з вимогою ветувати рішення уряду про призначення Юрія Луценка в.о. міністра внутрішніх справ.

"Ющенко - це остання надія регіоналів. Під час першого туру міліція захищала законність проведення виборів. Це руйнує всі плани Партії Регіонів", - зазначив Кожемякін.

"Тому вони сподіваються, що руками президента їм вдасться остаточно дезорієнтувати та деморалізувати правоохоронні органи і безкарно застосовувати масові фальсифікації", - наголосив БЮТівець.

На його переконання, погрози Партії Регіонів "накласти на постанову уряду вето президента Ющенка є переконливим доказом того, що Ющенко повністю перейшов в ручне управління штабу Януковича", йдеться у повідомленні прес-служби БЮТ.

"Показовий фарс, який влаштувала Партія регіонів з відставкою Луценка для особового складу правоохоронних органів - це глибока образа їх честі та гідності. Регіонали марно сподівається, що міліція перейде їм на службу", - заявив БЮТівець.

"Навпаки, публічна наруга над міністром внутрішніх справ організована ПР тільки мобілізує правоохоронців", - зазначив Кожемякін.

"Штаб Януковича досяг зворотного результату: під час другого туру міліція буде ретельніше, уважніше і прискіпливіше слідкувати за дотриманням норм закону під час голосування у другому турі виборів", - сказав БЮТівець.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: