БЮТ знайшов на Львівщині "заказуху" Януковича проти Тимошенко

П'ятниця, 29 січня 2010, 13:55
 

БЮТ заявляє, що Партія регіонів замовила матеріали у ЗМІ, в яких містився заклик патріотичних сил голосувати у другому турі виборів проти обох кандидатів.

Про це йдеться у заяві прес-служби Львівського штабу Юлії Тимошенко.

За словами представників прес-служби, львівський штаб Віктора Януковича замовив "абсолютно аморальну "джинсу", яку надрукували деякі районні газети Львівщини".

"Вихід "заказухи" здійснювався під особисті гарантії очільника штабу Януковича на Львівщині Петра Писарчука, заявляють у БЮТ.

"Мова йде про так звану "заяву об'єднання національно-патріотичних сил Львівщини", у якій лунають заклики прийти на вибори 7 лютого та проголосувати проти обох кандидатів. Псевдо-патріоти "прикриваються" позицією чинного президента Віктора Ющенка, котрий закликає або не йти на вибори 7 лютого, або голосувати проти обох кандидатів", - йдеться у заяві.

Львівський штаб Тимошенко "категорично засуджує такі методи ведення політичної боротьби" і звертається до підписантів листа Юрія Шухевича, Бориса Возницького, Івана Геля, Олеся Гуменюка з проханням не дозволяти "використовувати своє ім'я у брудних політтехнологічних ігрищах".

"Закликаємо згаданих у цьому абзаці достойників публічно спростувати свій підпис під цим політичним брудом", - сказано у заяві.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: