Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не сумнівається, що депутати віддадуть Тігіпку її крісло

Неділя, 31 січня 2010, 21:03
Після президентських виборів Верховна Рада проголосує за призначення Сергія Тігіпка прем'єр-міністром.

Про це заявила прем'єр Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу ICTV.

"Я не сумніваюся у цьому (у підтримці парламентом кандидатури Тігіпка). Як тільки буде обраний президент - закінчиться весь хаос в країні", - наголосила вона.

"Миттєво політичні сили демократичного табору будуть зорієнтовані на єдиний центр побудови команди, на єдиний центр наведення порядку, я переконана, що буде більшість в парламенті, новий професійний, а не коаліційний уряд", - зазначила Тимошенко.

"Я запропонувала всій команді кандидатів в президенти першого туру демократичного сектору створити після цього добру програму боротьби з кризою, становлення економіки, створення справедливої держави", - наголосила прем'єр.

Вона також переконана, що Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко та інші кандидати "зможуть знайти для себе гармонійну позицію в новій команді".

Як відомо, раніше Тимошенко запропонувала Тігіпку обійняти посаду прем'єра у випадку її перемоги на президентських виборах.

Крім того, вона заявила, що не допустить фальсифікації президентських виборів.

"По-перше, вже комісії дільничні 50 на 50 створюються. Раніше, в першому турі, цього не було, тому що було 18 кандидатів. Плюс міліція працює стабільно. Спостерігачі міжнародні присутні", - зазначила прем'єр.

Також на питання, який перший указ видасть президент Тимошенко в разі своєї перемоги на виборах, вона відповіла: "Ми всі з вами добре розуміємо, що немає однієї таблетки від всіх захворювань. І немає однієї панацеї від всіх негараздів".

"Перший указ - це буде якраз нова бюджетна реформа країни. Я перший підпис поставлю під новим бюджетом країни на 2010 рік", - сказала Тимошенко.

"Перші укази будуть присвяченні всім заходам по наведенню чіткого порядку у владі. Це цілий спектр буде указів", - підкреслила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: