Тимошенко обіцяє план реформ на п'ять років

Середа, 17 лютого 2010, 10:20
 

План стратегічних реформ в Україні на наступні 5 років буде затверджено на засіданні Кабміну наступної середи.

Про це заявила прем'єр Юлія Тимошенко, відкриваючи засідання Кабміну в середу.

"Ми, як уряд, сформували спеціальну групу стратегічного планування", - почала Тимошенко.

"На базі цієї спільної роботи ми підготували стратегічну національну доповідь про стан справ в економіці, спеціальній сфері, яка дає нам можливість на майбутні 5 років сформувати всі підґрунтя, бази по розпочинанню глибинних реформ", - заявила вона.

За словами Тимошенко, "на наступному засіданні уряду ми збираємо цю групу стратегічного аналізу і стратегічного планування здійснення реформ, заслуховуємо доповідь... і затверджуємо концепцію і план стратегічних реформ в Україні".

"Коли ми, як одна команда, приймали участь у виборах і доводили суспільству чітке знання, які реформи країні потрібні, то ми спиралися на ґрунтовні наукові і практичні розробки", - заявила прем'єр.

"Коли нашу команду підтримали не менш ніж 11,5 мільйони людей, ми зобов'язані зробити так, щоб ці люди в нашій команді бачили чіткі прогнозовані аргументовані кроки по реформуванню країни", - додала вона.

Тимошенко зауважила, що "в кризу важко було проводити фундаментальні реформи".

"Зараз, коли криза завершилася, нам необхідно ці реформи втілити в життя прискореними темпами, здійснювати їх ефективно і консолідувати під це політичні команди в парламенті", - заявила прем'єр.

"І робити так, щоб демократична коаліція працювала дієво і давала країні віддачу", - додала Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування