Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко пояснив Тимошенко, що Янукович йому не ворог

Четвер, 4 лютого 2010, 12:58
 

Сергій Тігіпко вважає некоректним звинувачення Юлії Тимошенко в тому, що він відмовився підтримати її через страх втратити електорат.

Політик підкреслив, що його позиція, висловлена відразу ж після першого туру голосування, залишається ясною і незмінною, повідомляє його прес-служба.

"Я занадто поважаю моїх виборців, щоб закликати їх голосувати в другому турі за того чи іншого кандидата", - пояснив Тігіпко.

"І Янукович, і Тимошенко мали достатньо часу і можливостей для того, щоб показати народу свої здібності керувати державою", - додав він.

Тігіпко нагадав, що готовий прийняти будь-який вибір українців, співпрацювати з будь-яким всенародно обраним президентом.

"Але тільки в тому випадку, якщо буде створена парламентська більшість, здатна гарантувати реалізацію комплексу реформ, спрямованих на виведення країни з кризи і забезпечення динамічного економічного розвитку України", - підкреслив він.

Коментуючи заяву Тимошенко про те, що "у нас один опонент, а точніше, ворог", Тігіпко заявив:

"Ворогом нікого не вважаю - ні Тимошенко, ні Януковича. Таке політичне протистояння очевидно не сприяє об'єднанню країни".    

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: