Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович пообіцяв шукати гроші МВФ

Четвер, 4 лютого 2010, 22:42
Кандидат у президенти Віктор Янукович заявив, що до 2020 року Україна має увійти до світової двадцятки за рівнем зростання ВВП.

Про це він заявив в ефірі телеканалу 1+1.

"До 2020 року наша мета вийти на рівень зростання ВВП, який би відповідав рівню світової двадцятки", - зазначив кандидат.

Янукович також пообіцяв у випадку своєї перемоги на виборах розібратися, куди були витрачені кошти кредиту МВФ та резервного фонду.

"Кудись 11,5 мільярдів доларів витрачено кредитів МВФ. Ви знаєте, куди витрачено 7,5 мільярдів гривень резервного фонду? Ми скоро цю таємницю розкриємо, як тільки прийдемо до влади", - наголосив він.

"Це величезні кошти, і як вони витрачаються - це державна політика. Пріоритети державної політики використання бюджетних коштів...визначає Верховна Рада. А в Україні останні півтора роки визначає одна людина", - вважає кандидат у президенти.

"Якщо б був від цього позитив - хай би витрачала, аплодували б. А ми бачимо тільки негатив. Зараз державна скарбниця пуста. Казначейські рахунки пусті", - підкреслив Янукович.

Крім того, він заявив: "Нам потрібно розглянути, як працюють кошти, які дали банкам на рефінансування. Я б з цього починав".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: