Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пропонує взагалі закрити рота Ющенку

Четвер, 11 березня 2010, 17:14

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що Віктор Ющенко не має права лишатися в політиці.

Про це вона сказала на прес-конференції у четвер.

"Думаю, що він не має права взагалі залишатися у політиці, він не має права сьогодні будь-які свої думки оголошувати, тому що так, як він перекреслив право України стати європейською демократичною державою", - заявила Тимошенко.

"Більшого удару, ніж завдав Ющенко Україні, не завдавав навіть Кучма. Він зруйнував усе, починаючи з тих часів, коли проводилися акції "Повстань, Україно!" та "Україна без Кучми", Форуму національного порятунку, все це готувало суспільство до успішного проведення виборів президента проти "кучмізму", - обурилась вона.

За словами Тимошенко, Ющенко успішно відпрацював "технічним кандидатом у Януковича".

"Після того, як він набивався прем’єром до Януковича я думаю, що він не має права лишатися в політиці, будь-які свої думки проголошувати", - заявила Тимошенко.

Вона також зауважила, що "до тих пір, поки не стало відомо, що він не буде прем’єр-міністром в уряді Януковича, він сидів і тихо чекав, поки йому видадуть дачу і запропонують прем’єр-міністра. А зараз, коли вже стало зрозуміло, що він прем’єром не буде, а дачу, можливо, вже отримав, після того він може піднімати голос в опозиції".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування