Сівкович доручив розібратися з побиттям журналістів

Середа, 14 квітня 2010, 15:42
 

Віце-прем'єр із силових питань Володимир Сівкович доручив МВС і Державній податковій адміністрації негайно перевірити інформацію про напад міліції на журналістів видання.

Про це сказано в повідомленні прес-служби віце-прем'єра, передають Українські новини.

"Віце-прем'єр із силових питань Володимир Сівкович доручив МВС і ДПА (Податковій) терміново здійснити перевірку інформації, яку надали журналісти львівської газети "Експрес", - сказано в повідомленні.

Сівкович доручив правоохоронним органам вжити заходи реагування, передбачені законодавством і про результати проінформувати Кабінет Міністрів.

Як повідомлялося, 13 квітня близько 100 співробітників газети "Експрес" (Львів) блокували рух на трасі Київ-Чоп біля Львова, вимагаючи розслідувати напад міліції на журналістів видання.

За даними представників газети, у квартиру директора видання ввірвалися 2 невідомих, які, представившись міліціонерами, повідомили, що повинні його доставити на допит як свідка у одній зі справ.

Директор відмовився йти, тому що перебував вдома сам із 2 маленькими дітьми.

Зо словами співробітників "Експресу", міліціонери із застосуванням сили змусили директора вийти із квартири й доставили в Державну податкову адміністрацію у Львівській області.

Туди виїхали журналісти газети "Експрес".

За даними газети, там 5 співробітників міліції побили журналістів і розбили їм відеокамеру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News