Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича назвали найвпливовішим

Середа, 14 квітня 2010, 17:04
Українці вважають, що президент Віктор Янукович має найбільший вплив на ситуацію в країні.

Про це свідчать результати дослідження компанії Research & Branding Group "Україна в очікуванні реформ".

"На сьогоднішній день найбільший вплив на ситуацію в Україні має президент Віктор Янукович (49,7% опитаних респондентів), Кабінет Міністрів на чолі з Миколою Азаровим (24%), а також українські олігархи (18,9%)", - йдеться в повідомленні.

Результати дослідження також показали, що більшість українців не задоволені життям, яке ведуть: 58% опитаних відзначили цей пункт. При цьому в цілому задоволені - 38,5%, не змогли відповісти - 3,5%.

У повідомленні також сказано, що в жовтні 2009 року власним життям не були задоволені 74,3% опитаних.

Крім того, українці відзначають необхідність проведення реформ.

В першу чергу потрібні реформа галузі охорони здоров'я (31,8% опитаних респондентів), реформа АПК (24,6%), судова реформа (24,1%), реформа пенсійної системи (22,9%), а також податкова реформа (18 , 2%).

Дослідження було проведено в період з 20 березня по 1 квітня 2010 року. Збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю в 24-х областях України і АР Крим. Було опитано 2075 осіб. Очікувана середня похибка вибірки становить 2,2%.

Від УП: R&B під час останніх кількох виборчих кампанія співпрацювала з Партією регіонів. Також Кабмін обґрунтовував кілька своїх останніх кроків дослідженнями цієї соцслужби.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: