Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проти журналістів чинять найбільше злочинів

Субота, 17 квітня 2010, 15:17
 

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов запевняє, що всі злочини щодо журналістів, пов'язані з їхньою професійною діяльністю, знаходяться на жорсткому контролі.

"Щодо журналістів поставлені на жорсткий контроль усі події", - підкреслив міністр у суботу в інтерв'ю журналістам під час відвідування навчального центру військової частини Внутрішніх військ МВС в селі Нові Петрівці Київської області.

"Ви піднімаєте такі гострі факти з громадського життя, що викликають негатив у тих людей, які б хотіли про це промовчати", - відзначив глава МВС, звертаючись до присутніх журналістів.

Тому, за його словами, журналісти можуть бути "потенційним об'єктом якоїсь протиправної дії".

При цьому  Могильов підкреслив, що останнім часом таких подій, пов'язаних безпосередньо з журналістською діяльністю, досить багато і припустив, що раніше, можливо, про це не так відкрито говорили.

У свою чергу, радник глави МВС Костянтин Стогній повідомив, що аналіз подій, що відбуваються в Україні, показав, що найбільше відбувається злочинів, пов'язаних з журналістами, а також надзвичайних подій за участю особового складу.

"Ми проаналізували: по особовому складу і журналістам більше всього злочинів. Зараз намагаємося зрозуміти, чому так ", - додав Стогній, повідомляє Інтерфакс.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування