Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У соцмережах зароджується бунт проти Януковича

П'ятниця, 23 квітня 2010, 16:49

У соціальних мережах почався збір учасників акції протесту проти підписання президентом Віктором Януковичем угоди щодо Чорноморського Флоту Росії.

Так, в одній зі спільнот Facebook, ініціюють акцію "Янукович! Я Україну не продаю!".

Початок акції анонсовано на10 ранку 24 квітня 2010 р, кінець - на 9 ранку 27 квітня. Місце проведення акції - біля Верховної Ради.

 

Водночас у коментарях учасники спільноти обговорюють можливість перенесення початку акції на вівторок, оскільки спікер Володимир Литвин відмовився скликати позачергове засідання парламенту на суботу.

"Висловлюємо мирний протест угоді, що підписана президентом Януковичем, про зниження ціни на газ коштом пролонгації перебування в Україні російської військової бази! Запрошуйте друзів - тільки від вас залежить - де і як будуть жити ваші діти!", - сказано у заяві.

"Ми не згодні з подовженням присутності на території нашої держави іноземних військових баз в обмін на газ, ковбасу та інше", - пишуть в анонсі акції.

Станом на 17:00 п'ятниці свою участь у цій події підтвердили 102 особи.

У Facebook також засновано групу "Проти продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ в Україні", в якій зареєстровано 613 учасників.

Ще одну акцію протесту, яку збирають через Facebook, анонсовано на вівторок, 27 квітня, також біля стін Верховної Ради.

"Збираємося о 9:00-9:20 біля стадіону імені В. Лобановського (вул. Грушевського 3, станція метро Майдан Незалежності)", - закликають активісти.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування