Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: знижка на російський газ не позначиться на населенні

Субота, 24 квітня 2010, 00:48
Домовленість про нову ціну на російський газ для України не позначиться на ціні на газ для населення.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко в ефірі Шустер Live.

"Ви використовуєте газ українського виробництва. Ми видобуваємо 20 мільярдів кубічних метрів газу, якщо точно - 20,5. А населення бере для свої потреб 16 мільярдів", - зазначила вона.

"Коли вам кажуть, що з Росією уклали ціну на газ і це відіб'ється на ваших видатках на газ - це не відповідає дійсності", - наголосила лідер БЮТ.

За словами Тимошенко, ціна на газ українського видобутку "значно менше 100 доларів за тисячу кубометрів".

Крім того, вона повідомила, що через день після укладення угоди про продовження терміну перебування російського флоту в Криму, у Севастополі вдвічі були підвищені тарифи на комунальні послуги.

"Рівно через один день, і що саме цікаве, це такий трагічний збіг обставин, саме в Севастополі місцева рада, яка представлена на 70% Партією регіонів вдвічі піднімає тарифи саме на житлово-комунальні послуги", - сказала лідер БЮТ.

"Це що, справедливо по відношенню до Севастополя, який здав свою територію?", - запитала Тимошенко.

"І скажіть, чому такий дуже відомий місцевий політик, регіонал Сергій Живодуєв...Живодьоров...увіряє, що "вопросами такого хозяйства должны также и заниматься, а пенсионеры и у кого нет денег, пусть идут подметать улицы, работают уборщицами и платят тарифы" - заявила вона.

"Наша команда, і я особисто, починаємо моніторинг робити по всій країні, як відносяться до людей, як підвищують чи не підвищують тарифи, ціни на газ", - додала лідер БЮТ.

Як відомо, 21 квітня президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що Росія надає Україні знижку на газ у розмірі $100 при ціні газу $330 за 1 тисячу кубометрів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування