Пенсійні правила поки не змінилися

Середа, 28 квітня 2010, 23:11
Після ухвалення держбюджету на 2010 рік змін у пенсійному забезпеченні не відбулося.

Про це заявив міністр праці та соціальної політики Василь Надрага в ефірі 5 каналу.

"Всі розмови, що при ухваленні бюджету будуть зменшені або виплати, або збільшений вік, не відбулися. Прийнятий бюджет не стосувався жодних прав людей в частині або пенсійного забезпечення, або якоїсь іншої системи, яка б вплинула на вік виходу на пенсію", - зазначив він.

"Все, що буде робитися після цього, і якщо воно буде робитися, то воно буде відповідати діючому законодавству. Тобто може з'явитися якийсь законопроект, він увійде в Верховну Раду, депутати його опрацюють...але це тільки тоді, коли це з'явиться", - сказав міністр.

"Я як міністр праці і соціального захисту не маю на руках якихось пропозицій, які можна було б від імені Кабміну давати у Верховну Раду, щоб ми переглядали умови пенсійного забезпечення людей", - зазначив Надарага, переплутавши назву свого відомства.

Крім того, він підкреслив, що "в новому бюджеті закладені ті показники, які закладені в законі про підвищення соцстандартів".

"Гроші на зобов'язання, які на 2010 рік повинен виконати Пенсійний фонд перед населенням, є і їх буде достатньо...Щоб збалансувати бюджет Пенсійного фонду, держава йому допоможе", - заявив міністр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування