Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ХОЧЕ ДОСТРОКОВІ ВИБОРИ

Четвер, 29 квітня 2010, 16:48
 

Юлія Тимошенко заявляє, що громадськість та опозиційні політичні сили мають консолідуватися для оголошення дострокових виборів до Верховної Ради.

Про це  Тимошенко заявила у четвер під час Інтернет-конференції на її персональному сайті.

"Ми знаємо, що у парламенті немає більшості, але ми бачили, що опір не приніс ніякого результату - ратифікація відбулася. Залишається тільки денонсація. Тобто потрібна інша більшість в Верховній раді. Вибори мусять змінити якість більшості в парламенті", - заявила вона.

"Перше, що треба робити - дати оцінку цій владі і усунути її якомога швидше. Які шляхи є? Це парламентські вибори. Це перший шанс, який ми будемо мати, щоб владу усунути. Ми не сміємо мовчати. Народ і політики мають бути сильними. Ми доведемо до людей правдиву інформацію. У нас не буде "голосуй проти всіх", - додала Тимошенко.

На її думку, зміна влади в Україні може відбутися завдяки, в тому числі, і громадянам, які можуть допомогти в цьому всім опозиційним силам.

"Ми зобов'язані консолідуватися, щоб влада розуміла, що опір є. Наш опір - і в парламенті, і на вулицях, але треба створити координаційну систему - Комітет захисту України", - переконана вона.

"Якщо буде опір, якщо опозиція в парламенті чинитиме опір, Янукович далі не зможе проводити свою політику. І він сам буде зацікавлений у тому, щоб оголосити дострокові вибори у Верховну Раду", - заявила Тимошенко.

 Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування