Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві Януковичем лікують імпотенцію

Середа, 12 травня 2010, 18:10
Київський пенсіонер Геннадій Чуйко лікує безсоння, неврози, головні болі і імпотенцію портретом Віктора Януковича.

Про це пише газета "Сегодня".

"Система лікування проста - фото глави нашої держави кладеться на стіл краваткою на північ, на нього ставиться склянка з проточною водою і читається замовляння", - сказав Чуйко.

"Після процедури наговорену воду хворому треба випити. Комусь потрібен один сеанс, декому - кілька", - пише видання.

За словами пенсіонера, який підробляє тим, що продає книги на столичному книжковому ринку, Януковича "зі старого роду шаманів".

"Адже якщо прочитати прізвище президента навпаки, вийде Чивокуня. Схожим чином звали і домовика з мультфільму (Нафаня), та багатьох відомих в народній мудрості шаманів. Я прочитав це і вирішив лікувати, адже гени шаманів передалися і президенту", - зазначив Чуйко.

Він також зазначив, що цілющими властивостями володіють портрети та інших політичних лідерів.

За словами Чуйко, портрет Юлії Тимошенко допомагає від сімейних сварок, а Арсенія Яценюка - від облисіння.

"Чуйко запевняє, що вилікував з десяток людей. Букіністи на Петрівці підтверджують, що їхній колега Гена постійно допомагає позбутися проблем із тиском", - зазначає газета.

"Продавець атласів Степан розповів, що за порадою друга носить із собою календарик з ликом Віктора Федоровича, і як тільки стає погано - тримається за нього, і відразу ж легшає", - пише видання.

Також працівник художньої крамниці Юрій Георгійович розповів, як "тиждень тому покупниці стало погано, Генка посадив її на стілець, дав в руки портрет президента і наказав дивитися на нього".

"Жінка виконала все, і хвилин за 15 їй полегшало. Букіністи розповіли, що вилікувавшись, жінка купила 10 великих календарів з Януковичем і попросила Геннадія зарядити кожен для друзів і знайомих", - відзначає газета.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування